GELATO - håndlavet is på italiensk

Drømmer du om at lave den bedste hjemmelavede og friskproducerede is i hele Verden?

Så er hemmeligheden, som i al god tilberedning, de bedste råvarer og dine evner.

Hos FOODHOUSE repræsenterer vi bl.a. CRESCO, som med deres uovertrufne serie "Sapori dal Mondo" har taget turen rundt i hele Verden, for at finde netop den bedste variant af de råvarer som udgør stammen i din italienske is-disk: Bourbon Vanille fra Madagascar, Kokos fra Sulu-øerne på Philipinerne, oprindelsescertificerede hasselnødder fra Piemonte etc. Det findes ikke bedre.

Men det er dig der skal stå for den daglige produktion.
Vi kan sagtens vise dig hvordan, men kan ikke måle os med din rutine og erfaring, når du dag efter dag har lavet 50-150 liter is, og vi kan ikke afgøre, hvilken præcis smag du ønsker kunden skal møde i dit gelateria.

Derfor har vi samarbejdspartnere i Italien og Europa, som kan sikre dig et bredt og dybt udvalg af baser og smagsvarianter og dekorationer, så du kan sætte dit personlige aftryk. Kontakt os i dag.

Sapori dal Mondo

....og er det den smagsmættede, men fedtfattige sorbet du brænder for, så har vi allieret os med de bedste franske frugtpuréer; se mere her.