Schweiziske Praliner (LÄDERACH)

I Schweiz er pralinen traditionen enestående. Mens andre sværger til fyldte chokolade (Danmark og Belgien ex.), så er hver enkelt schweizisk praline et lille stykke fint kunst-håndværk.

Ex. som vores Griottes (varenr. 74023) med et kirsebær i likør og en luftig mousse øverst, alt sammen overtrukket med den fineste mørke chokolade.
Eller som vores Florentiner (74019), hvor en karamel i en lys skal er overdækket med en dejlig ganache for til sidst at blive afrundet med et florentiner-låg!

Hver praline er en fin og overraskende smagsoplevelse. Skabt til nydelse, ikke blot til at fylde!
Derfor vil du også finde mange af vore produkter afpyntet med en hel valnød, en pistachie-nød, en sukkereret mandel eller andet vidensbyrd om det gode håndværk.

Som noget unikt på markedet har Läderach udviklet en transport- og opbevaringsemballage, der beskytter hver enkelt praline, så den ikke slår kanter af mod de øvrige stykker eller bliver knust undervejs.

​​Dette for at sikre, at gæsten får en eksklusiv oplevelse fra det øjeblik hun/han ser den praline, som du serverer.


Läderach har håndgjorte produktioner i såvel Schweiz som det sydlige Tyskland, hvorfra vi henter produkterne hjem til eget tempereret lager, som du kan bestille fra hver uge. Vi har altid mindst 24 forskellige praliner på hylden - så valget er dit!

DOWNLOAD BESTILLINGSSEDDEL HER

ELLER RING 20 73 02 66
Eget logo på praliner?: Bare spørg løs, det klarer vi også.

FOODHOUSE • EGÅ HAVVEJ 25 C, 1.TV • CVR:28517041 • 8250 EGÅ • TLF.: +45 20 73 02 66